Welcome to Selfie
info@selfiebusiness.com
345-657-534

Ongediertebestrijding bij uw bedrijf.

Ongediertebestrijding bij uw bedrijf.

Last van ongedierte in of rond uw bedrijf en behoefte aan een specialist? Reusen Bedrijfshygiëne en ongediertebestrijding is voor bedrijven de partner als het gaat om het voorkomen, succesvol bestrijden of milieuvriendelijk verplaatsen van ongedierte.

  • Jarenlange ervaring
  • Specifieke regionale bestrijdingskennis
  • Opgeleid te werken volgens de haccp richtlijnen
  • VCA gediplomeerd
  • GMP - Good Manufacturing Practices
  • BRC Global Standard for Food Safety ofwel BRC Food
  • Ervaring met werken in monumentale panden
  • Direct toegang tot uw digitale logboek (belangrijk bij bijvoorbeeld een audit)

Bedrijven

Ongediertebestrijding  zorgt voor een schone en stimulerende werkomgeving en is voor bedrijven een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. Maar hoe geef je daar nu goed en structureel vorm aan?

Wij begeleiden bedrijven bij de opzet van een preventief bedrijfshygiëne- en ongediertebestrijdingsplan volgens de laatste eisen en richtlijnen.

Digitale rapportage

Met ons geautomatiseerde administratie en follow-up systeem heeft u te allen tijden de beschikking over actuele informatie. Onontbeerlijk in geval van bijvoorbeeld een audit. Ook kunt u via dit systeem bijzondere calamiteiten melden met bijvoorbeeld een informatieverzoek of een verzoek om directe actie.

Branches

Onderstaand enkele branches waarin wij werkzaam zijn:

bedrijven, fastfood, groothandel, horeca, industrie, land- en tuinbouw, op- en overslag, transport, voedings- en vleesverwerkende industrie, verenigingen van eigenaren VvE’s, vuilverwerking, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, etc.

 

Plaagdier Risico Inventarisatie (PRI)

Naast het bestrijden, staat ook het voorkomen van ongedierte hoog bij ons in het vaandel. Voor praktisch elk bedrijf belangrijk. Met name bedrijven waar audits dienen te worden uitgevoerd.
De PRI geldt als 0-meting en geeft een duidelijk beeld van de stand van zaken voor wat betreft uw huidige ongediertebestrijding en –preventie.

overzicht ongedierteBekijk hier het overzicht van de meest voorkomende ongedierte.

bedrijf_scanMet de Plaagdier Risico Inventarisatie (PRI)  laten we de gevoelige plekken van uw bedrijf zien.
Meer weten?

bedrijf_belU wilt zo snel mogelijk van uw ongedierte af? Bel onze spoedlijn

06 5514 2292